card-default

Erik Aareskjold

Eiendomsmegler / Partner

Erik liker at jobben gjør at han får se tusenvis av fantastiske hjem, og at han får muligheten til å selge så mange unike boliger. Det beste med jobben er det å kunne vinne tilliten til en selger, og få lov til å formidle en av deres aller største verdier. Erik bor i nærheten av Stavanger-kontoret, og kjenner lokalområdet bedre enn de aller fleste.

Han er sosial og energisk. Han har tidligere jobbet i Postbanken og i Ring Eiendom. Han ble en del av den store Eie-familien i 2003, og ble senere partner.

På fritiden liker han å jogge, gjerne i skog og mark. Om vinteren er det ski og fjell som holder han aktiv og glad.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: