card-default

Even Østmo Rabo

Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner

Even Østmo Rabo har jobbet som eiendomsmegler i 15 år og har solgt boliger både i Oslo og på Romerike i alle størrelser og prisklasser.
Som eiendomsmegler har han derfor lang erfaring og god faglig kontroll, og vet at ditt boligsalg ikke skal være overlatt til tilfeldighetene.

Etter mange år i Oslo bor Even nå i Nes, hvor han er født og oppvokst. På alle disse årene har han derfor forankret meget god lokalkunnskap på Øvre Romerike. Premium rådgivning, høy kvalitet, god salgsstrategi og presisjon i hvert enkelt ledd i salgsprosessen, sikrer kunden et godt resultat når boligen er overlevert.

Ta kontakt så hjelper jeg deg gjerne gjennom boligreisen!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: