hero
Viken
EIE Jessheim
Besøksadresse

Saggata 7

Postadresse

Saggata 7
2053 Jessheim

Juridisk navn
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Even Østmo Rabo
Kontakt oss Se våre boliger

Boligen din er verdifull. Opplevelsen av å bruke EIE skal også være det. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

EIE avd. Jessheim vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet og forbundet med mye følelser og forventninger. Du skal være helt trygg på at du får den aller beste eiendomsmegleren når du velger Premium rådgivning.

EIE avd. Jessheim har håndplukket flere av byens toppmeglere for å gi deg den kvaliteten du fortjener når du skal selge din eiendom. Eiendomsmeglerne har lang erfaring i bransjen og samtlige kan vise til knallsterke resultater og en kundetilfredshet som er meget god.

Med Premium rådgivning står sterk faglig kunnskap og gode salgsstrategier i sentrum. Dette resulterer i et problemfritt boligbytte og en best mulig pris for din eiendom.

Hos EIE avd. Jessheim vil du som både selger og kjøper oppleve profesjonell lidenskap, ekslusivt håndtverk og personlig tilstedeværelse i alle ledd.

Meglerteamet besitter kompetanse på salg av både bruktbolig og nybygg. Meglerne har sterk lokal forankring på Øvre Romerike og besitter således en unik kunnskap om boligmarkedet i dette området. Denne lokalkunnskapen dekker Ullensaker, Eidsvoll, Nes, Nannestad, Gjerdrum og Hurdal.

Kontoret holder til i Saggata 7 kun 3 minutter gange fra Jessheim stasjon, med gode parkeringsmuligheter rett utenfor.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Henrik Drabløs

Daglig Leder | Partner | Eiendomsmegler
Les om Henrik
card-default

Christian Brodshaug

Partner | Eiendomsmegler
Les om Christian
card-default

Sebastian Prestby

Partner | Eiendomsmegler
Les om Sebastian
card-default

Silje Melby Rundberg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Silje
card-default

Jonas Lundby

Partner | Eiendomsmegler
Les om Jonas
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler
Les om Ellen
card-default

Even Østmo Rabo

Fagansvarlig | Partner | Eiendomsmegler
Les om Even

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: