card-default

Gard Peder Kopstad

Daglig leder I Eiendomsmegler I Partner

Gard er sjefen på kontoret, eller daglig leder som det heter på ordentlig. Han holder kontrollen på alle oss andre, og sørger for at kontoret alltid er oppdatert på det aller siste. Og det er mye et eiendomsmeglerkontor skal være oppdatert på.- først og fremst det faglige, at vi alltid er i front og at alle til en hver tid er klar over alle retningslinjer og regler. Og det tekniske - at vi alltid har det aller beste utstyret tilgjengelig, at vi har de nyeste systemene og at meglerne kan gjøre en best mulig jobb for deg. Gard fikser det. Og om noen tenker at det er en fulltidsjobb i seg selv - neida, ikke for Gard. Han selger både leiligheter, hus, tomter og kontrakter. Han har en enorm kapasitet, og vil ta ordentlig godt vare på deg. Han har vært i bransjen siden 2015, og har siden det bygget et stort nettverk både som megler og leder. Om du velger Gard som megler får du litt av en pakke altså.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: