card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Partner
Granit har i flere år vært megler i Oslo - nå både bor han og megler på Ensjø. Med god lokalkunnskap er han et naturlig førstevalg dersom du skal selge i området. Som din eiendomsmegler er Granit veldig flink til å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samtidig som at han ønsker at du skal være såpass fornøyd med sluttresultatet at du vil gi han dine varmeste anbefalinger.

Granit er ekspert på å skreddersy hele prosessen og tilpasse den etter ditt ønske og ut ifra hans råd. Bakgrunnen for dette er at du som selger, skal føle deg trygg og til enhver tid vite hva megleren din gjør. Han har en brennende lidenskap og engasjement for boligsalg, er alltid tilgjengelig på telefon og vil alltid holde deg oppdatert gjennom hele salgsprosessen.

Ta kontakt med han direkte på telefon eller kom gjerne innom kontoret for en kopp kaffe og en hyggelig boligprat!

Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: