card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Jeg har i flere år vært megler i Oslo. Med god lokalkunnskap, brennende lidenskap for yrket og en mester i salgstrategi er jeg et naturlig førstevalg dersom du skal selge din bolig. Som din eiendomsmegler er jeg veldig flink til å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samtidig som at jeg ønsker at du skal være såpass fornøyd med sluttresultatet at du vil gi meg dine varmeste anbefalinger.

Jeg er ekspert på å skreddersy hele prosessen og tilpasse den etter ditt ønske og ut ifra mine råd. Bakgrunnen for dette er at du som selger, skal føle deg trygg og til enhver tid vite hva megleren din gjør. Jeg har en brennende lidenskap og engasjement for boligsalg, er alltid tilgjengelig på telefon og vil alltid holde deg oppdatert gjennom hele salgsprosessen.

Ta kontakt direkte på telefon eller kom gjerne innom kontoret for en kopp kaffe og en hyggelig boligprat! Les mine omtaler hos meglerbasen.no her:

https://www.meglerbasen.no/meglere/granit-zumberiFinn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

10

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
82

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Alban Stojku, februar 2024

Som selger følte jeg meg veldig godt hørt av Granit, han var veldig betryggende og tilgjengelig hele tiden. Til tross for at markedet var dårlig gav han aldri opp, og hadde klare strategier på hvordan få solgt. Det endte til slutt med en prisrekord!!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: