hero
Oslo
Eie Ensjø
Besøksadresse

Gladengveien 24

Postadresse

Gladengveien 24
0661 Oslo

Juridisk navn
Ensjø Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Ensjø er et lokalt og moderne eiendomsmeglerkontor som tilbyr førsteklasses eiendomsmegling, og har som mål å levere best på kompetanse og kvalitet. Her jobber dedikerte eiendomsmeglere med bred erfaring fra salg av alle type boliger, kontraktsposisjoner og andre typer eiendomssalg.

Vi stiller høye krav til oss selv, og strekker oss litt lengre i samtlige ledd for at du skal få det beste resultatet, den høyeste markedsprisen, og den beste kundeopplevelsen. Vår solide bakgrunn sammen med lokalkunnskap utgjør dynamitt ved et boligsalg!

Vi ønsker å være din foretrukne eiendomsmegler. Når du velger ”Team Ensjø” til å selge din bolig får du engasjerte, vennlige, og faglig dyktige meglere. Flere av våre meglere bor i nærområdet og er tett på utviklingen her. Kort oppsummert leverer vi skikkelig eiendomsmegling.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre ansatte

card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Kristian Birkan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler /Partner
Les om Kristian
card-default

Charlotte Jenshagen Lunde

Eiendomsmegler / Partner
Les om Charlotte
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler
Les om Granit
card-default

Ingrid Beate Thompson

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ingrid

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.