card-default

Harold Mufoncol

Eiendomsmegler / Partner

Ved å bruke meg som megler får du en positiv og energisk person med høy arbeidsinnsats og dokumenterte resultater. Høyest kvalitet i alle ledd er avgjørende for å få høyest mulig salgspris: Presentasjonen av boligen, markedsføringen, visning, prospektet og budrunden, må være optimal for at du skal oppnå den beste prisen som markedet er villig til å betale. Jeg er en god investering for mine kunder, som overlater minst mulig til tilfeldighetene. Mine kunder vet at de får en profesjonell og hardtarbeidende megler der absolutt alt blir gjort for å sikre deg markedets beste pris- og det på en trygg og effektiv måte.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: