card-default

Håvard Nilsen

Eiendomsmegler / Partner

Håvard er født og oppvokst i Asker og har i sin tid som eiendomsmegler opparbeidet seg en bred erfaring, og har solgt alt fra små leiligheter, til de største og mest eksklusive eiendommene i Norge.

For Håvard er trygghet og tillit hos både selger og kjøper svært viktig gjennom hele boligprosessen. Han er opptatt av alle de små tingene i salgsprosessen, som erfaringsmessig skaper de store forskjellene for resultatet. Vanlige tilbakemeldinger fra kunder er at de er trygge på at det ble oppnådd en optimal pris for deres bolig.

Ønsker du en megler med høy kompetanse, stort nettverk og som er tilstede i hele salgsprosessen? Da er Håvard en du bør snakke med!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: