EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Viken

EIE Asker

Besøksadresse

Bankveien 11

Postadresse

Postboks 282
1383 Asker

Juridisk navn
Mamen-Lund, Engh, Salvesen & Partners AS
Fagansvarlig
Christian Thordén Salvesen
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Asker med høy lokal kunnskap. Våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere har førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

Kontoret i Asker er kjent for sin faglige kompetanse, erfaring og lokalkunnskap i Asker med omegn. Kontoret har vært i EIE-kjeden siden 2006 og huser både toppmeglere og noen av landets mest erfarne meglere. Flere av meglerne har drevet med eiendomsmegling siden 1999, og med seg på laget har de noen av landets beste unge talenter. Daglig leder, Petter Mamen-Lund har også erfaring fra administrasjon og ledelse samt kunnskap om ny boligsalg som salgssjef gjennom mange år.

De gleder seg over at de stadig får muligheten til å selge fantastiske og unike boliger i Asker. Med over 50 års erfaring innenfor eiendomsmegling sammenlagt, har EIE Asker grunnlaget for å kunne gjøre vurderinger som kommer kunden til gode. Her er du virkelig i trygge hender.

Kontoret samarbeider med stylingbyråer og alle kundene får tilbud om bistand til å gjøre det lille "ekstra" i forkant av salg. Meglere kjennetegnes ved at de er "på", samfunnsengasjerte, innehar stor lokalkunnskap og er serviceinnstilte. Asker er et stort vekstområde og de jobber aktivt med prosjektsalg så vel som salg av brukte boliger og tomter.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Asker i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
card-default

Christian Thordén Salvesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Christian
card-default

Hege Jøldal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Hege
card-default

Mathias Carlsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Mathias
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
card-default

Håkon Dybvad

Eiendomsmegler/Partner
Les om Håkon
card-default

Joakim Lundquist

Eiendomsmegler MNEF | Kontorsjef
Les om Joakim
card-default

Lene Solem

Eiendomsmegler / Produksjonsansvarlig
Les om Lene

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: