card-default

Hedda K. Ulvness

Administrerende direktør

Hedda er administrerende direktør i EIE eiendomsmegling. Hver dag står hun på for å skape gode resultater og sørger for at EIE hele tiden er i vekst. Hun mener det beste med jobben er alle de dyktige kollegaene hun har, og at hun får jobbe under et merkenavn hun er stolt av.

Hun ser resultater basert på at ord blir omsatt til handling. Noe av det viktigste for henne er at alle strekker seg langt for å spille hverandre gode. Hun gjør sitt ytterste for å motivere og bidra til et godt miljø.

Det hele startet da hun studerte for å bli jurist og jobbet i et meglerforetak. Her fikk hun et stort engasjement for eiendomsrett. Med stor kunnskap om boligmarkedet sitter Hedda nå i styret i Eiendom Norge og har forelest for Norges Eiendomsmeglerforbund.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: