card-default

Heidi Bohlin

Eiendomsmegler

Heidi er en ambisiøs megler som har en brennende motivasjon for boligsalg og fornøyde kunder. Hun har stort fokus på oppfølging gjennom hele salgsprosessen, slik at du som selger skal føle at boligsalget er trygt og oversiktlig. Hun setter kvalitet, profesjonalitet og kundens behov foran alt- og ser seg først fornøyd med et salg når alle parter er fornøyde. Hun er en dedikert megler som gjerne bistår med ditt salg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: