EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Nordland

EIE Mo i Rana

Besøksadresse

Nytorget 1

Postadresse

Postboks 1074 8602 Mo i Rana
8622 Mo i Rana

Juridisk navn
Polarsirkelen Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Kontakt oss Se våre boliger

Møt en eiendomsmegler i Mo i Rana med høy lokal kunnskap.

Vi i EIE Mo i Rana kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge.

Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs.

Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVåre medarbeidere

card-default

Ole Morten Grotnes

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder
Les om Ole
card-default

Herman Nerdal Fagernes

Eiendomsmegler | Partner
Les om Herman

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: