card-default

Helene K. Mathiesen

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder | Partner

Helene K. Mathiesen skulle i utganspunktet bli noe helt annet, men endte heldigvis til slutt opp som boligmegler siden dette er noe som passer perfekt til henne. Det aller beste med jobben er alle de spennende menneskene man får møte, at man må være villig til å hele tiden yte 100% slik at både kjøper og selger er fornøyd, noe som gjør at det aldri er et kjedelig øyeblikk på jobb. For Helene er det viktig å ha en høy etisk standard og at man utfører ethvert oppdrag, både stort og lite, med samme profesjonalitet og entusiasme.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: