card-default

Henrik Drabløs

Eiendomsmegler | Daglig Leder | Partner

Henrik Drabløs har lang fartstid i eiendomsmeglerbransjen. Gjennom 15 år, som både eiendomsmegler og som daglig leder har Henrik alltid levert gode resultater og er opptatt av at menneske skal være i fokus.

Henrik besitter en unik kombinasjon av solid faglig tyngde og en gjennomtenkt salgsstrategi for alle sine kunder. Dette resulterer i et problemfritt boligbytte og en best mulig pris for din eiendom. Henrik er profesjonell og personlig i utførelsen av sitt meglerarbeid og er opptatt av at kunden skal oppleve eksklusivitet og kvalitet av jobben som legges ned i håndverket.

Med Henrik som Premium rådgiver i din salgsprosess, vil du få en skreddersydd pakkeløsning som inneholder kun det beste for deg som kunde. Både selger og kjøper kan være helt sikre på å bli godt ivaretatt i alle ledd i salgsprosessen.


Erfaringen til Drabløs gjør at han besitter all nødvendig kompetanse og formidler boliger i alle størrelser og prisklasser. I tillegg har han meget god lokalkunnskap i hele markedsområde på Øvre Romerike.

Som daglig leder har Henrik naturlig nok selv vært med på å håndplukke de aller beste eiendomsmeglerne i markedet. Eiendomsmeglerne som Eie Jessheim nå huser gir deg som kunde et bunnsolid og engasjert salgsteam med høy faglig kompetanse.

Vi gleder oss til å samarbeide med deg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: