card-default

Henrik Holst Wang

Medhjelper

Henrik Holst Wang har alltid hatt et ønske om en jobb som tillater han å prate med mennesker, men som ikke låser han fast til en skrivepult. Hvis vi blander inn en interesse for boligmarkedet har vi en eiendomsmegler. Han er fra Stovner, og etter noen år andre steder i Oslo er han tilbake og klar for å gjøre en god jobb for alle som måtte trenge det.
Henrik oppleves som blid, hardtarbeidende og omtenksom, og møter alle med et engasjement som smitter av.
På fritiden liker Henrik alt fra utendørsaktiviteter som toppturer til innendørskvelder med en bra serie.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: