card-default

Henrik Holst Wang

Eiendomsmeglerfullmektig

Henrik er oppvokst på Stovner, men har bodd flere steder i Oslo. Han har derfor god kjennskap til Oslo Øst.

Han oppleves som blid med et engasjement som smitter av.

Henrik har lang fartstid innen flere ulike idretter, og lærte ved en ung alder at gode resultater kommer ved hardt arbeid. Han drives av gode resultater, og legger alltid ned den tiden som kreves for å oppnå dette.

Henrik sin filosofi at god kommunikasjon er nøkkelen til et godt samarbeid, og hardt arbeid er nøkkelen til gode resultater. Du skal være trygg på at du får begge deler med Henrik.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

4

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
9

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: