card-default

Henrik Munkvold

Eiendomsmegler

Henrik har jobbet som lokalmegler på Røa siden 2016. Han holder et høyt aktivitetsnivå gjennom hele salgsprosessen, og opplever at tett oppfølging av alle potensielle interessenter er nøkkelen til et godt salg. Henrik er alltid lett tilgjengelig og alltid klar for å gi deg eller interessentene til din bolig gode råd.

Henrik er engasjert og imøtekommende, og stortrives i et yrke hvor han alltid må prestere sitt beste. Det legges ned maksimal innsats i hvert eneste oppdrag, og for Henrik er det viktig at både kjøper og selger føler seg godt ivaretatt og sitter igjen med en positiv opplevelse av hele salgsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: