card-default

Inger Johanne Mauland Frivold

Eiendomsmegler MNEF

Vi i EIE er stolte av å ha fått eiendomsmegler, Inger Johanne inn i vårt team. Etter 22 år som eiendomsmegler hos Huus & Partners har Inger Johanne nå hatt sitt første år hos oss, og vi er svært fornøyd med å ha henne på laget.

Inger Johanne er en dedikert og bevisst eiendomsmegler som tar sin rolle på alvor. Hun er engasjert, ydmyk og jobber hardt for å alltid være en investering som gir kundene merverdi.

Hun opplever tillit hos kundene, og hennes styrke ligger i å se hva som selger akkurat din bolig og å kommunisere godt med kundene. Med sin blide personlighet og imøtekommende væremåte, er hun lett å ha med å gjøre og sørger for at prosessen rundt salget av din bolig går så smertefritt som mulig.

Vi i EIE er sikre på at Inger Johanne vil være en god investering for deg som kunde. Vi er trygge på at du vil få en positiv og effektiv opplevelse når du velger henne som din eiendomsmegler. Ta gjerne kontakt med henne for å få en uforpliktende samtale om ditt eiendomssalg, og opplev forskjellen med Inger Johanne og EIE. Inger Johanne er klar for å gi deg Premium rådgivning.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

23

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Kurt Magne Urdal, januar 2024

Jeg har brukt Inger Johanne Mauland Frivold på flere oppdrag vedrørende kjøp og salg av eiendom siste ca 20 år. Jeg opplever henne som profesjonell, kunnskapsrik, ryddig, dyktig og ærlig. Setter seg godt inn i objektet, gir gode råd og trygghet i hele salgsprosessen. Anbefales!

Trond Egil Sivertsen, januar 2024

Meget fornøyd med megler. Utmerket service. Profesjonelle og raske svar. Veldig tilgjengelig og behjelpelig.

Linnéa og David Calder, desember 2023

Vi valgte EIE som vårt meglerfirma. Inger Johanne Mauland Frivold var vår megler ved salget av vår bolig, som vi hadde bodd i i 20 år. Hun var oppriktig engasjert, veiledet oss og gav oss gode råd i forbindelse med salget. Hun hadde gode medarbeidere, som fotograf og konsulent i forhold til hva som var bra å gjøre ved klargjøring for visning av huset. Prisene på oppdraget som vi ble enige om holdt hun, det ble ingen overraskelser. Vi er strålande fornøyd med hele prosessen rundt salget. Dagen etter visningen ble huset solgt over takst. Vi kan varmt anbefale EIE og megler Inger Johanne Mauland Frivold.

Ingunn Gjertson, november 2023

Jeg valgte EIE eiendomsmegling pga Inger Johanne og hennes personlighet. For meg var salg av enebolig en veldig emosjonell prosess, og jeg følte fra det øyeblikket jeg traff henne at hun ville ivareta mine ønsker og behov, og være den jeg trengte å stole på i en så krevende prosess. Jeg ble fulgt godt opp, og følte meg ivaretatt, noe som ble en veldig god opplevelse for meg. Anbefaler Inger Johanne på det varmeste!

Øyvind Løkset, juli 2023

Jeg vil takke deg for hjelp og bistand ved salg av vår leilighet. Inger Johanne, du er veldig dyktig, og utførte dette meget profesjonelt. Vi følte oss trygge, og veldig godt ivaretatt før, under, og etter salget.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: