card-default

Ingrid Beate Thompson

Eiendomsmegler

Ingrid Beate har etter mange år som profesjonell danser og selvstendig næringsdrivende valgt å gå videre med sin karriere i meglerbransjen.

Dedikasjonen og viljen hun trengte den gangen for å oppnå sine mål, tar hun nå med seg videre for å oppnå dine mål; høyest mulig pris for din bolig! Dette skaper hun gjennom god dialog, kunnskap, god oppfølging og utholdenhet. Kjøperen som vil ha din bolig til ønsket pris finnes der ute!

Ingrid Beate har tro på at tilgjengelighet og det å skape trygghet for interessentene er avgjørende for å gjøre et godt salg.

Som din megler er Ingrid Beate engasjert og tilgjengelig gjennom hele prosessen, både for deg og for interessentene til din bolig!

Ta gjerne kontakt med henne for en uforpliktende prat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: