card-default

Ingrid Svenneby-Opsahl

Eiendomsmeglerfullmektig / Partner
Ingrid Svenneby-Opsahl har flere års erfaring fra bransjen, og hennes nøkkelegenskap er å gi kunden både kvalitet og trygghet i alle ledd. Med et brennende engasjement for eiendomsmegling legger hun stor vekt på å gi kunden det lille ekstra. Hun investerer betydelig tid og innsats i hver eneste kunde, og dette har gitt fremragende resultater og verdifulle anbefalinger. Tidligere kunder beskriver Ingrid som profesjonell, vennlig og alltid tilgjengelig. Ingrid selger eiendommer i hele Oslo og omegn. Med et godt øye for detaljer vil ingenting bli overlatt til tilfeldighetene. Følg gjerne hennes hverdag på instagram: @megler.ingrid

Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: