Jacob, går andre året på eiendomsmeglerstudiet ved Handelshøyskolen BI, og jobber 50% hos EIE Røa, Skøyen og Ullern med tittelen medhjelper. Som medhjelper ønsker han å skape en positiv opplevelse for både våre kunder og teamet, og være en verdifull ressurs for kontoret. Jacob er drevet av en ambisjon om å bli en fremragende profesjonell innen eiendomsbransjen. Han er fast bestemt på å oppnå dette målet så tidlig som mulig, slik at han går ut som en kompetent og dyktig eiendomsfullmektig som leverer premium rådgivning til sine fremtidige kunder.

Jacob er født og oppvokst på Oslo-vest, nærmere bestemt på Heggeli/Smestad, og kjenner derfor nærområdet godt. Eiendom er noe av det dyreste og kjæreste vi eier, og derfor er han opptatt av å kunne gi sine kunder en god opplevelse ved salg av sitt hjem. Med sin lokale tilknytning, faglige engasjement og lidenskap for bransjen, ønsker han å sikre at kundene får den beste servicen og rådgivningen mulig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: