card-default

Jan Berg

Eiendomsmegler

Jan startet eiendomsmeglerkarrieren i USA, og jobbet som megler der i fire år i Los Angeles før han flytte hjem til Norge, og har nå jobbet i bransjen i 27 år. Han oppnår gode resultater ved å besitte god lokalkunnskap, ha bred erfaring, være strukturert, og ha en klar og bevist strategi.
Jan beskrives som tillitsvekkende og sympatisk, og en som skaper gode relasjoner. På fritiden blir det ofte hytteturer på fjellet. God mat og vin er også godt verdsatt, og nytes med familie og gode venner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: