Jan Berg startet eiendomsmeglerkarrieren i USA, og jobbet som megler i Los Angeles før han flytte tilbake til sin hjemby Sandefjord. En lang bransjeerfaring over 30 år som både realestate agent, property manager, daglig leder av eget meglerfirma, og som eiendomsmegler i Sandefjord siden 90 tallet. Han oppnår gode resultater ved å besitte særdeles god lokalkunnskap, ha bred erfaring, være meget strukturert, og har en klar og bevist strategi for et vellykket salg. Jan beskrives som tillitsvekkende og sympatisk, og en som skaper gode relasjoner.



Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: