card-default

Jan Gunnar Grunden

Eiendomsmegler | Partner

Jeg har jobbet som eiendomsmegler på Løren i 9 år. Jeg har vært med på reisen som Løren og omegn har hatt de siste årene og jeg har et stort engasjement for både historien og for fremtiden til området. Jeg har meget god kjennskap til de forskjellige boligprosjektene på feltet, både ferdigstilte og kommende. Det gjør at jeg enkelt kan identifisere de ulike fordelene prosjektene har og komme med gode råd i forbindelse med salg og kjøp.

For meg er det viktig å levere et godt produkt og en god opplevelse for både kjøpere og selgere gjennom salgsprosessen. EIE har som mål å være en premium rådgiver og drive med skikkelig eiendomsmegling med fokus på skreddersøm, og det er akkurat det jeg strever etter.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: