card-default

Jenny Pham

Eiendomsmeglerfullmektig

Jenny er på mange måter selve limet her. Jenny har selv bakgrunn som megler, og vet derfor akkurat hva som trengs for at salget skal gå så bra som mulig. For alle som er meglere løfter hun både selve megleren og kvaliteten de leverer, fordi hun alltid sørger for at alle oppdrag er oppdatert og i orden. Som kunde vil du umiddelbart merke at hun er en sentral del av de aller fleste oppdrag hos oss, og du vil digge at hun holder deg i hånden fra start til slutt, slik at du alltid vet om du har gjort alt du skal.

Om du som kunde lurer på noe hos oss starter du alltid med å ringe Jenny, så får du stort sett alltid svar.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: