Jenny er født og oppvokst på Askøy og har svært god kjennskap til Askøy og Bergen Vest. Hun jobber i dag fulltid hos EIE eiendomsmegling samtidig som hun tar en Bachelor i eiendomsmegling på BI. Jenny er særdeles opptatt av gode kundeopplevelser og de beste resultatene. Hun har en stor interesse for eiendom og interiør, og fant det da naturlig å få seg jobb hos EIE eiendomsmegling.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: