hero
Vestland
EIE Bergen Vest
Besøksadresse

Hallheimslien 12

Postadresse

Hallheimslien 12
5184 Olsvik

Juridisk navn
Mekleriet Vest AS
Fagansvarlig
Sebastian Eide
Kontakt oss Se våre boliger

EIEs råeste eiendomsmeglerkontor finner du i Bergen Vest. Om du ønsker å få det optimale boligsalget er du virkelig i trygge hender hos denne gjengen. I EIE Bergen Vest finner du engasjerte og dyktige mennesker, som alle jobber mot samme mål; Norges beste presentasjon og salg av nettopp din bolig. Teamet satser stort på å markedsføre boligene bredt, noe som gjør at de skiller seg ut fra mengden. De er blant de største på Facebook og Instagram i Bergen og når ut til flere tusen følgere på sine boligposter hver dag.

EIE Bergen Vest sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere Norges råeste boligannonser! Egen fotograf, interiørarkitekt og stylister sørger for en god og sikker totalleveranse. Vi har høyt fokus på lokalkunnskap og har derfor samlet de beste megleren i Bergen Vest, Askøy og Sotra på et sted. EIE Bergen Vest er svært opptatt av kvalitet, samt yte god service til sine kunder, enten de skal selge bolig, eller om du er på jakt etter noe nytt. Dette er eiendomsmeglere som er eksperter i området, de gir seg ikke før både selger og kjøper er fornøyd.

Du er hjertelig velkommen innom for en hyggelig boligprat, vi gleder oss til å hilse på deg!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Daniel Rye

Partner | Daglig leder | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daniel
card-default

Sebastian Eide

Partner | Faglig leder | Eiendomsmegler MNEF
Les om Sebastian
card-default

Tarek André Bergfjord

Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler
Les om Tarek
card-default

Tommy Hermansen Myrtvedt

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Tommy
card-default

Christine Terkelsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Christine
card-default

Even Lexander

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Even
card-default

Charlotte Andersen

Trainee
Les om Charlotte
card-default

Ina Merethe Sande Sætre

Trainee
Les om Ina
card-default

Silje Husebø

Trainee
Les om Silje
card-default

Eivind Kalve

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Les om Eivind
card-default

Jenny Sandvær Sylta

Trainee
Les om Jenny

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: