card-default

Jens Christian Killengreen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI og jeg har jobbet i meglerbransjen siden 2002 og vært ansatt i flere ledende meglerforetak. Faglig tyngde, pålitelighet og bred erfaring er avgjørende momenter ved salg av bolig. Jeg har god erfaring innen salg av brukte- og nye boliger, i tillegg til næringseiendom. Har vært partner siden 2007, først i Privatmegleren, deretter i Nordvik og nå i EIE. Jeg har ledet og vært med på å bygge opp flere kontorer innenfor eiendomsmegling siden 2009.

Jeg blir benyttet som både sakkyndig vitne og sakkyndig skjønnsmedlem.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: