card-default

Jon Solberg

Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner

Jon Solberg har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, både i og utenfor Oslo. I 2016 åpnet han sammen med dyktige kollegaer opp eget kontor på Løren og har siden vært leder av dette. Lørenkontoret var EIEs første kontor i satsningen på Oslo Øst.

For Jon er det viktig at både kjøper og selger får en positiv opplevelse. Han er en ressurs for de rundt seg, slik at hele boligprosessen føles trygg for begge parter. Han er dedikert, strukturert og alltid blid. "Jeg får bra tilbakemeldinger og vet jeg kan bidra til gode opplevelser for kundene mine. Det trigger meg!"

Ønsker du en megler med høy faglig kompetanse, som er tilstede i hele salgsprosessen og gjør det som skal til for et trygt og solid boligsalg? Da er Jon den du bør snakke med!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: