card-default

Karoline Dovland

Eiendomsmegler

Karoline gjør alt for at kundene skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Målet mitt er at folk skal oppleve boligsalg- og kjøp som en trygg og positiv opplevelse som ender med et godt resultat. For å oppnå et godt resultat er kvalitet i alle ledd svært viktig.

Karoline er positiv og engasjert og stortrives i jobben som eiendomsmegler. Med et brennende engasjement for salg og kundetilfredshet kommer man langt med et godt konkurranseinstinkt.

Deltakelse gjennom hele prosessen er viktig og noe jeg jobber bevisst med for å innhente mest mulig kunnskap om akkurat din/deres bolig. Dette gjør at jeg stiller sterkere når det kommer til videreformidlingen av boligen din/deres gjennom kontakt underveis med interessenter og på visning.

Hver og en bolig er unik, og det er dette jeg ønsker å få frem til potensielle kjøpere der ute.

Jeg ønsker å høre fra akkurat deg om din bolig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: