card-default

Kenneth Eckmann

Eiendomsmegler / Partner

Kenneth har alltid interessert seg for boliger, og setter utrolig pris på følelsen han får, når han gjør et godt salg eller når han signerer et nytt oppdrag.

Han husker godt sitt beste salg. Han solgte en bolig i Lommedalen som begynte på 9.200.000 kroner, og endte på 10.400.000 kroner. Det var kun to interessenter.

Kenneth er født og oppvokst i det området han jobber i, og har nå bosatt seg i nærheten. Han beskrives som en lojal, engasjert og lystig fyr.

Han er også svært sportslig av seg, han er spesielt glad i løping, alpint og fotball.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: