Kine har alltid vært interessert i markedsføring og salg. Etter å ha fullført en bachelorgrad i markedsføringsledelse bestemte hun seg for å starte på meglerstudiet. Dette er grunnet hennes store interesse for eiendom, og et ønske om å bruke salgskompetansen sin enda mer i praksis. For Kine er det viktig å forvalte praksis til erfaring, og derfor kombinerer hun nå meglerstudiet sammen med en fulltids traniee-stilling hos oss på EIE eiendomsmegling Frogner & Aker Brygge.

Som person er Kine svært hardtarbeidende, og har bevist dette gjennom en rekke salgsstillinger ved siden av studiene. Dette er verdifull erfaring som hun gleder seg til å ta med inn i meglerbransjen. Hennes store kompetanse innenfor markedsføring og ledelse gir henne også et kjempe fortrinn når hun senere skal forvalte boligsalg.

Kine er en person med store ambisjoner og setter derfor høye krav til seg selv. Vi vet at hun kommer til å ta enhver utfordring på strak arm, og gleder seg til hun etter hvert kan begynne som fullmektig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: