card-default

Kine Leonardsen

Backoffice | Kontorleder

Kine har alltid vært interessert i markedsføring og salg. Etter å ha fullført en bachelorgrad i markedsføringsledelse bestemte hun seg for å starte på meglerstudiet. Dette er grunnet hennes store interesse for eiendom, og et ønske om å bruke salgskompetansen sin enda mer i praksis. Som person er Kine svært hardtarbeidende, og har bevist dette gjennom en rekke salgsstillinger ved siden av studiene. Hennes store kompetanse innenfor markedsføring og ledelse gir henne også et kjempe fortrinn. Kine er en person med store ambisjoner og setter derfor høye krav til seg selv. Hun tar enhver utfordring på strak arm!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: