card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Kjetil Borgersrud er utdannet eiendomsmegler og har lang erfaring med salg i Østlandsområdet, med hovedfokus på Oslo og Akershus. Han har også i flere år vært fagansvarlig for flere av våre kontorer. Sitter sentralt i Bærum, med kort vei mot vest og øst. Han har tidligere jobbet flere år på Ullern og i Oslo sentrum. Kjent for å være tilgjengelig, "på", alltid hyggelig, ordentlig, positiv og alltid med et godt råd. Du får raskt tillit til Kjetil, både som kjøper og selger.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: