card-default

Knut Øyvind Grytten

Eiendomsmegler / Partner

Knut Øyvind Grytten kommer fra Grytastranda og er nå bosatt på Hessa i Ålesund kommune. Han har jobbet i meglerbransjen siden 2015 og har et stort engasjement for yrket.

Fokuset på å skulle gjøre salgsprosessen optimal og sikker for selger står sterkt hos Knut Øyvind. Med høy arbeidskapasitet, faglig kompetanse og erfaring som utgangspunkt får du en megler som er tilgjengelig og klar for å gi akkurat din bolig en skreddersydd forberedelse for å skulle oppnå best mulig resultat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: