card-default

Lars Draugsvoll Mæland

Eiendomsmegler

Jeg er født og oppvokst i Bergen og har 6 års erfaring fra meglerbransjen. De siste årene har jeg primært jobbet på Askøy og områdene rundt i Bergen Vest, med salg av alle typer eiendommer. Jeg brenner for god dialog, tillit og kvalitet i alle ledd når jeg skal rådgi kjøpere og selgere i en av de største valgene man tar i livet.

Å selge bolig er en omfattende og lang prosess som for mange kan være stressende. I denne prosessen er det derfor viktig å velge riktig megler. Med meg på laget får du en faglig dyktig megler som loser deg trygt gjennom prosessen fra A til Å. God planlegging og strategi bak alle valg underveis er alfa og omega for å oppnå høyst mulig pris for din bolig.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat angående din bolig. Jeg er alltid klar for nye kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

7

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Robin Ellefsen, juli 2022

Vi var aldri i tvil om hvem vi skulle bruke, til å selge huset vårt. Lars Draugsvoll Mæland leverte til de grader, og holdt oss trygge og informert hele veien! Huset vårt gikk på første visning, da dette er en veldig profesjonell kar som vet hva han driver med. Han fortalte hva vi kunne forvente oss, og det ble akkurat slik han forklarte. Vi fikk mer enn vi forventet, og vi kan varmt anbefale ham til andre som ønsker å selge huset sitt fort! 10/10 og 1000/1000 for dette samarbeidet! Tusen takk Lars!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: