card-default

Lars Draugsvoll Mæland

Eiendomsmegler

Jeg er født og oppvokst i Bergen og har 6 års erfaring fra meglerbransjen. De siste årene har jeg primært jobbet på Askøy og områdene rundt i Bergen Vest, med salg av alle typer eiendommer. Jeg brenner for god dialog, tillit og kvalitet i alle ledd når jeg skal rådgi kjøpere og selgere i en av de største valgene man tar i livet.

Å selge bolig er en omfattende og lang prosess som for mange kan være stressende. I denne prosessen er det derfor viktig å velge riktig megler. Med meg på laget får du en faglig dyktig megler som loser deg trygt gjennom prosessen fra A til Å. God planlegging og strategi bak alle valg underveis er alfa og omega for å oppnå høyst mulig pris for din bolig.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat angående din bolig. Jeg er alltid klar for nye kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: