card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner

Linn trives med å være sin egen lykkes smed, og mener at egne prestasjoner og resultater er svært avgjørende som eiendomsmegler. Hun opplever et skikkelig kick når det ruller inn oppdrag, eller når hun gjennomfører et godt salg. Hun er født og oppvokst på Stathelle i Telemark, men flyttet til Stavanger i 2007.

Et godt salg for Linn er når hun gjennom hele salgsprosessen har en god dialog med selgeren. Hun mener at et godt salg ikke bare handler om å få en god salgspris , men også at kjøper og selger føler seg trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. Hun har som mål å levere langt over kundens forventninger.

Hun er blid, pliktoppfyllende, nøyaktig, effektiv og god på å håndtere stress. I tillegg er hun også litt streng, i hvert fall når det er nødvendig. Etter en lang arbeidsuke liker Linn å handle inn noen gode råvarer og en god vin. Løping og turer ute i skog og mark får henne til å koble av fra en ellers hektisk hverdag.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: