card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Linn er effektiv, nøyaktig og faglig dyktig. Hun er svært opptatt av detaljer, og mener det er avgjørende for en god salgspris. Hun har høy arbeidskapasitet, og er alltid tilgjengelig for sine kunder. Hennes mål er å levere over kundenes forventninger.

Linn har bodd i Stavanger øst i over 10 år, og kjenner bydelen svært godt. Nå er hun bosatt på Madla og er også godt kjent i dette nabolaget. Hun har over 10 års erfaring som megler.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

14

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Helge Ivar Sognnes, april 2024

"Veldig fornøyd med det du og dine kolleger i EIE har bidratt med i forbindelse med salget av leiligheten i Verven 44. Nå i etterkant så gjorde jeg ihvertfall en god beslutning i forbindelse med dette salget, og det var at jeg valgte riktig megler. Du har vært enestående med gode råd i forkant av salget (rydde, style, markedsføring, timing), kjempegod oppfølging underveis, og hele veien service-innstilling som overgår det meste. Hele handelen gikk fort unna, og du snudde deg rundt og fikk fart på prosessen fra først dag. 10 av 10 poeng fra min side for en optimalt utført jobb."

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: