card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig

Linn er effektiv, nøyaktig og faglig dyktig. Hun er svært opptatt av detaljer, og mener det er avgjørende for en god salgspris. Hun har høy arbeidskapasitet, og er alltid tilgjengelig for sine kunder. Hennes mål er å levere over kundenes forventninger.

Linn har bodd i Stavanger øst i over 10 år, og kjenner bydelen svært godt. Nå er hun bosatt på Madla og er også godt kjent i dette nabolaget. Hun har over 10 års erfaring som megler.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: