card-default

Liv Else Mikkelsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Liv Else Mikkelsen er en engasjert og tillitsvekkende megler, som virkelig elsker jobben sin! Dette er ikke kun en jobb for henne, men også en lidenskap. Hun elsker interiørveiledning og kommer med råd for å oppnå salgsrekorder. Hun overlater ingenting til tilfeldighetene, og er selv med i salgsprossessen fra A-Å.

Hun er opptatt av at både selger og kjøper skal føle seg ivaretatt. På den måten sørger hun for at alle får den informasjonen de trenger, samt gode svar på det de måtte ønske.

Liv Else er opprinnelig fra Vadsø, men flyttet til Oslo i forbindelse med eiendomsmeglerstudiene på BI i 2004. Hun har jobbet som megler siden 2006, og opp igjennom årene har hun opparbeidet seg mange faste kunder, hun er en anbefalt megler både fra selger og kjøpere.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: