card-default

Marius Undheim Helvik

Partner | Eiendomsmegler MNEF

Marius er opprinnelig fra Haugesund, men har bodd i Bergen siden 2013.

Marius har jobbet med eiendomsmegling siden 2015, solgt boliger i hele Bergen og levert det som kan beskrives som svært gode resultater! Som eiendomsmegler er Marius opptatt av kvalitet foran kvantitet og er alltid tilgjengelig for sine kunder. Målet er ikke å selge mest mulig boliger, men å sikre at hvert boligsalg blir optimalt utført slik at kundene får mest mulig for boligen og blir 100% fornøyd.

Som person er Marius målrettet, positiv og løsningsorientert. Velger du Marius som din megler, vil du få en faglig sterk megler som står på helt til prosessen er ferdig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: