card-default

Marte Bergtun

Eiendomsmegler MNEF | Jurist

Marte er oppvokst vest i havet på Bømlo, men har bodd i Bergen siden 2004. Etter økonomistudier ved NHH fullførte hun jusstudiet ved UiB. Marte har bodd flere steder i Bergen, mellom annet i sentrum og på Slettebakken, men har de siste årene bodd på Paradis med sin familie. Marte selger boliger i alle segmenter, men har familieboliger i Bergen Sør som sitt hovedfokus. Før hun startet som megler arbeidet hun med eiendom i flere år innenfor offentlig forvaltning og forsikring. Fra tidligere arbeid er hun vant med høyt tempo og tøffe forhandlinger og synes budrundene er et absolutt høydepunkt i sin meglerhverdag. Et betydelig konkurranseinstinkt har etterhvert ført til et stort antall prisrekorder i ulike borettslag i byen. Samlet sett innehar hun en faglig kompetanse som medfører at du som selger kan føle deg trygg underveis i salgsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: