Oppdraget vil bli håndtert av meg, Martine Mjåland, som vil stå for den løpende kontakten med deg som boligselger. Jeg startet i meglerbransjen i 2015 og jeg vet at produktene til EIE kombinert med meg som din megler bidrar til å skape en høyest mulig salgspris for din bolig. Som kontorets fagansvarlig legger jeg stor vekt på faglig kompetanse og for meg er det viktig at du skal føle deg trygg hele veien frem til salget er vel gjennomført. Du skal oppleve at jeg er lett tilgjengelig både for deg og kommende interessenter av din bolig.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: