card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Som eiendomsmegler er jeg meget engasjert, alltid tilgjengelig, serviceinnstilt, opptatt av kvalitet i arbeidet, og jeg har et stort fokus på oppfølging i salgsprosessen. Mine personlige egenskaper og tidligere gode resultater fra budrunder gir et solid grunnlag for fremtidige vellykkede boligsalg.

Jeg er opprinnelig fra Polen, men etter mange år i Norge føler jeg meg hjemme her. Eiendomsmeglerfaget er skreddersydd for meg, og jeg gleder meg til å samarbeide med deg. Velger du meg som din eiendomsmegler, får du en mann med masse ståpåvilje og høy arbeidsmoral, som først og fremst vil jobbe for at du får solgt boligen din, i en kontrollert prosess og til en god pris.

Ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: