hero
Viken
EIE Ski
Besøksadresse

Nordbyveien 27 A

Postadresse

Nordbyveien 27 A
1406 Ski

Juridisk navn
Ski Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Gard Svendsrud
Kontakt oss Se våre boliger

EIE Ski er ditt lokale meglerkontor og bør være ditt førstevalg hvis du skal selge eiendom i Follo. De holder til i flotte, nyoppussede lokaler i Nordbyveien 27 A (gamle Jølstad Begravelsesbyrå). Her jobber meglere med over 40 års erfaring fra boligmarkedet i Follo med meget gode resultater å vise til. De har bred erfaring fra både bruktbolig, fritidsbolig, prosjekt og næring.

Med høy faglig kompetanse og brennende engasjement, sørger de for at du som kunde får en trygg boligreise. De skreddersyr en løsning for akkurat din bolig, og legger en strategi som gjør at du får best mulig pris.

EIE Ski har stor respekt for at bytte av bolig er en av de største transaksjoner i menneskers liv, og har som mål å være best når det gjelder som mest – på presentasjon, visning og i budrunden!

Dersom du går med tanker om å selge bolig, eller bare ønsker en uformell prat – ta kontakt med oss i dag!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Stine Løland

Salg og markedskoordinator
Les om Stine
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
card-default

Mats Våge

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mats
card-default

Gard Svendsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Les om Gard
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Elisabeth

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: