EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Viken

EIE Ski & Ås

Besøksadresse

Haugenveien 5

Postadresse

Haugenveien 5
1423 Ski

Juridisk navn
Ski Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Mateusz Adam Zubrzynski
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Ski med høy lokal kunnskap som kjenner Follo og Viken veldig godt. Derfor har våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

På grunn av solid erfaring i ditt nærområde hjelper vi kundene gjennom en trygg bolighandel, uansett om du skal selge eller kjøpe leilighet eller enebolig, fritidseiendom, tomt eller større prosjekter innen nybygg og rehabiliteringer.

EIE Ski & Ås leverer høykvalitets meglertjenester. Vi skal levere boligannonser og -presentasjoner i toppklassen til alle våre kunder.

Vi får din bolig til å bli så attraktiv som mulig, med håndplukkede fotografer, stylister og interiørarkitekter som sørger for best mulig presentasjon av boligen som skal selges. EIE Ski & Ås og våre meglere har opparbeidet seg svært god erfaring om hvilke tiltak som gir din bolig det beste inntrykket overfor de riktige kjøperne.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en så oversiktlig, trygg og behagelig opplevelse av boligsalg som mulig. Som selger skal du føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen, fra klargjøring og planlegging av salg – helt frem til nøkkelen blir levert.

EIE Ski & Ås vet hva som må gjøres for å få riktig pris for din eiendom og en forutsigbar, behagelig salgsprosess. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Ski og Ås i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Brynjar
card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Mateusz
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elisabeth
card-default

Nofel Alexander Aarsteinsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nofel
card-default

Hedda Tvindesæter

Trainee
Les om Hedda
card-default

Florent Dervishaj

Trainee
Les om Florent
card-default

Charlotte Netskar

Markedsansvarlig
Les om Charlotte

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: