hero
Viken
Eie Ski
Adresse
Nordbyveien 27 A
Juridisk navn
Ski Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eie Eiendomsmegling Ski er ditt lokale meglerkontor og bør være ditt førstevalg hvis du skal selge eiendom i Follo. De holder til i flotte, nyoppussede lokaler i Nordbyveien 27 A (gamle Jølstad Begravelsesbyrå). Her jobber meglere med over 40 års erfaring fra boligmarkedet i Follo med meget gode resultater å vise til. De har bred erfaring fra både bruktbolig, fritidsbolig, prosjekt og næring.

Med høy faglig kompetanse og brennende engasjement, sørger de for at du som kunde får en trygg boligreise. De skreddersyr en løsning for akkurat din bolig, og legger en strategi som gjør at du får best mulig pris.

Eie Eiendomsmegling Ski har stor respekt for at bytte av bolig er en av de største transaksjoner i menneskers liv, og har som mål å være best når det gjelder som mest – på presentasjon, visning og i budrunden!

Dersom du går med tanker om å selge bolig, eller bare ønsker en uformell prat – ta kontakt med oss i dag!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Book megler her

Våre ansatte

card-default

Joachim Hoff

Eiendomsmegler
Les om Joachim
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
card-default

Stine Løland

Salg og markedskoordinator
Les om Stine
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
card-default

Mats Våge

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mats
card-default

Gard Svendsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Les om Gard

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.