card-default

Michael R. Myhre

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Michael har over 20 års erfaring som Eiendomsmegler og begynte sin karriere i OBOS i 1999. Han startet et EIE kontor i oljebyen i 2012. Det var tilfeldigheter som gjorde at han endte opp som eiendomsmegler. Han startet med skipsmegling, men endret kurs underveis.
Han er imøtekommende, sosial og energisk.
Michael synes noe av det beste ved jobben er kontakten med alle de ulike menneskene, samt det å forhandle mellom partene og oppnå både fornøyde selgere og fornøyde kjøpere.
Michael er svært opptatt av detaljene i hvert eneste salg, det er ofte detaljene som gir gode resultater.
Han legger mye arbeid i salgsforberedelsene og er genuint opptatt av å presentere boligen din på best mulig måte.
På fritiden liker han blant annet å reise og å drive med jakt. Han trener også karate og liker å jogge.

Han nås enklest på 915 37 554 eller mm@eie.noFinn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: