Morten Melsom kunne ikke levd uten jobben og brenner for eiendomsmeglerfaget og alt det omhandler. Han har jobbet med salg, service og mennesker i hele sin yrkesaktive karriere, og de siste 17 årene som eiendomsmegler. Han er født og oppvokst på Sinsen i Oslo og har høy lokalkjennskap i området.

Etter flere år i eiendomsmegleryrket har han opparbeidet seg sterk faglig tyngde. Han er over gjennomsnittet engasjert, fleksibel og tillitsfull. Det å kunne bistå mennesker med et av de største valgene de tar i livet gir han motivasjon til å gi alt for kunden.

– Det å kunne glede noen med drømmeboligen, den telefonen når budet er akseptert, det er magisk!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: