card-default

Nicolay Ulvin

Eiendomsmegler / Partner

Nicolay er oppvokst og bor på Oslo vest og har gode lokalkunnskap i området han jobber i. Han kjenner godt til oppvekstsvilkår, skoler, fritidstilbud og turstier i nærområdet. Han har jobbet som eiendomsmegler i Oslo vest i hele sin karriere, og har nedslagsfeltet sitt på Ullern og Skøyen. Nicolay er den megleren med flest boligsalg siste år i Ullern bydel.

Kundene hans beskriver han som tillitsvekkende, engasjert og ærlig. Nicolay er alltid tilgjengelig og brenner virkelig for yrket sitt. Han mener at hvert boligslag er unikt og gir alltid det lille ekstra gjennom hele prosessen for at både selger og kjøper skal bli fornøyde.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: