card-default

Oddmund Kalleberg

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

Oddmund er glad i en utfordrende og variert hverdag, noe han får som megler. Han er også en sosial fyr som liker at jobben gir ham muligheten til å treffe mange flotte mennesker hver dag. Han beskrives som strukturert, seriøs, hyggelig og imøtekommende.

Han har alltid vært interessert i bolig og eiendom. Et godt salg for ham, er når megler og selger har hatt en god dialog gjennom hele prosessen. Han strekker seg langt for at både selger og kjøper sitter igjen som vinnere.

På fritiden er det sport som tar opp det meste av hans tid. Han er spesielt glad i fotball. Ellers driver han også med jakt, og er svært glad i naturen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

20

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: