card-default

Ole Anders Strand Teslo

Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF

Ole Anders Teslo kom ved en tilfeldighet over det som skulle vise seg å være hans drømmeyrke. Rett etter militæret fikk han tilbud gjennom en bekjent om intervju. Siden den gang har han hatt eiendomsmegling som både levebrød og livsstil. Ole Anders er alltid tilgjengelig, meget serviceinnstilt, faglig dyktig og har vinnervilje av en annen dimensjon.

Ole Anders er betegnes som en av de meglerne som yter best kundeservice. Han er svært strukturer og enormt dedikert på hvert eneste salg. I tillegg til å være dyktig som megler er Ole Anders en sterk pådriver for hvordan Eie ser i ut i dag gjennom et solid fokus på klargjøring av boliger, styling og foto. Gullmegler i både 2018 og 2019 beviser dette.

I tillegg til megling er Ole Anders en av gründerne bak Eie i Bergen og er til dagen en aktiv partner og salgsleder på Eie sine kontor på Vestlandet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.