card-default

Paal Hegdahl

Eiendomsmegler | Salgs- og markedssjef

Paal viste tidlig interesse for eiendom og et ønske om å jobbe med mennesker, og valgte da utdannelse som eiendomsmegler via BI. Han er tålmodig, ærlig og utadvendt, og vet hvor viktig det er å forstå kundenes behov. Fornøyde kunder er drivkraften hans. Paal er fra Sandefjord og besitter både den lokalkunnskapen og kompetansen som skal til for å oppnå gode resultater.

Ved siden av den genuine interessen for eiendom, har han interesse for idrett, og han er glad i å trene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: