card-default

Petter Tangen

Eiendomsmegler

Petter Tangen er en person som har et sterkt engasjement i oppdragene han påtar seg og yter en service av høy kvalitet til sine kunder under hele salgsprosessen. På den måten vet Petters kunder at de er godt ivaretatt for en trygg salgsprosess med maksimalt resultat som sluttresultat.

Han har opparbeidet seg bred kompetanse med varierte boligsalg. Alt fra små og store boliger, småbruk, næringseiendommer, fritidsboliger i marka og ved fjorden. Ved å velge Petter som din eiendomsmegler vil du oppleve en trygg og dedikert megler for salg av din unike bolig!

Petter er opprinnelig fra Ringerike, men har sterk relasjon og god lokalkunnskap i Asker og Bærum.

Han beskrives som tillitsfull, engasjert, ambisiøs og meget positiv.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

3

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: