card-default

Reidar Lindsetmo

Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Jeg er 55 år og har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 1998. Har jobbet i flere selskaper opp gjennom årende med virke i "Gamle" Nord-Trøndelag. Har solgt mellom 1200 og 1500 boliger på den tiden i alle grender og byer i distriktet. Jeg har solgt hytter, eneboliger,tomter, leiligheter, landbrukseiendommer,nybygg, samt mindre næringseiendommer. Kort sagt solgt det meste av eiendommer.

I tillegg har jeg bred kompetanse med utdannelse og erfaring fra bygg-og anleggsbransjen. Tok fagbrev som anleggsmaskinfører, som en av de første i Nord- Trøndelag, utdannelse fra Bygg-teknisk fagskole. Masse erfaring fra denne brasjen gjør at jeg vet mye om grunnarbeider rundt eks. boliger, samt det byggteniske i bygninger. Dette kommer godt med når man skal gi kunden "Premium rådgivning"

Hos meg er kunden i fokus. Liker å ta vare på kundene og gjøre en best mulig jobb for hver enkelt kunde, slik at service, kvalitet og service ivaretas i høyest mulig grad.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: