card-default

Roksana Risberg

Eiendomsmegler | Markedsansvarlig | Partner

Roksana Risberg har lang fartstid i eiendomsmeglerbransjen og har solgt eiendommer i alle størrelser og prisklasser på Romerike. Roksana har meget god lokalkunnskap i hele markedsområdet og besitter en unik kombinasjon av både faglig tyngde og gode salgsteknikker som gjør at resultatene hun oppnår er meget gode.

Risberg har opptil flere ganger blitt kåret til årets eiendomsmegler blant de topp 10 beste meglerne i landet.

I tillegg til bachelor i Eiendomsmegling har Roksana også bachelor i Bedriftsøkonomi.

Roksana har jobbet lenge innenfor salg og service som fører til at hun veldig godt vet hva som må til få å få det beste salgsresultatet.

Kundetilfredshet er nøkkelen til suksess, synes Roksana.

Tilbakemeldinger fra kunden er det viktigste for henne. Målet hennes er å være den megleren du som kunde anbefaler videre.

Som person anser hun seg selv som ansvarlig, resultatorientert og ivrig.

Premium rådgivning, profesjonalitet, høy kvalitet, god salgsstrategi, og gode forberedelser er kvaliteter Roksana besitter.

Roksana vil gi deg en god oppfølging, tilgjengelighet og trygghet i hele salgs og kjøps prosessen.

Kontakt meg gjerne dersom du trenger bistand ved kjøp eller salg av bolig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: