card-default

Runar Bjørkelund

Eiendomsmegler | Partner

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Harstad siden 2002. Mitt nettverk i regionen er stort etter at jeg har vært aktiv både i idrett og næringsliv «hele livet».

For meg er det viktig at du som kjøper eller selger skal kjenne på tryggheten av å ha en ryddig prosess hele veien. Jeg lover å gjøre mitt ytterste for at vi sammen skal være optimalt forberedt i salgsprosessen og at salget gjennomføres med den beste rådgivningen.

Med lang erfaring som leder for Harstads største eiendomsmeglerkontor og med over 2500 egne salg gleder jeg meg til å bistå deg i bolighandelen!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

20

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
225

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Ronny Kristoffersen, november 2023

Jeg og min familie har brukt Runar Bjørklund som megler ved flere anledninger og da både ifm salg av boliger og leiligheter, eller kjøp av leiligheter. Det har alltid vært en særdeles god opplevelse å ha Runar som megler til enten meg eller mine barn. Han er særdeles faglig sterk, han er løsningsorientert, og han skaper en trygghet både for kjøper og selger. Runar gir meget gode vurderinger rundt verdisetting av bolig og leilighet slik at forventningene står i tråd med markedet. Spesielt vil jeg trekke frem Runar sin positive personlighet som innbyr til tillit, fortrolighet, og gode samtaler underveis om salgs eller kjøpsprosessen. Jeg anbefaler Runar på det sterkeste som eiendomsmegler! Tusen takk for utmerket samarbeid ved flere anledninger Runar!

Laila Linaker, oktober 2023

I 2019 solgte jeg min enebolig i Kanebogen. Å velge megler Runar Bjørkelund viste seg å være et godt valg! Huset ble solgt raskt til en god pris. Da jeg i år skulle legge ut min leilighet for salg, var jeg ikke i tvil om valg av megler. Igjen tok jeg kontakt med Bjørkelund til oppdraget, og på nytt fikk jeg en god opplevelse. Det tok bare 4 dager fra visning til leiligheten var solgt. En pålitelig og profesjonell megler som er god å kommunisere med og som kjenner markedet godt. Jeg kan trygt anbefale han til andre som hart planer om å selge bolig.

Hugo Magne Kjelseth, oktober 2023

Jeg har kjent eiendomsmegler Runar Bjørkelund som en meget ryddig, dyktig og profesjonell person i mange år. Det siste året har jeg fått anledning til å engasjere han i forbindelse med salg av min mer enn 140 år gamle enebolig. Og i tillegg kjøpte jeg ny leilighet hvor Runar var ansvarlig megler. Både salg og kjøp gikk veldig bra og jeg gir med glede Runar terningkast 6, både ved salget av enebolig og kjøp av leilighet. Alltid tilgjengelig, løsningsorientert, fleksibel og meget faglig dyktig. Det har rett og slett vært en fryd å samarbeide med Runar Bjørkelund og jeg gir han mine beste anbefalinger.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: